yt_logo fb_logo instagram_logo

Učenje risanja in slikanja


učenje risanja“Učenje risanja še nikoli ni bilo tako zabavno, poučno in potekalo tako individualno."

Nisem ravno klasična učiteljica risanja in slikanja. Priznam tudi, da ne sledim slepo prepričanju, da je risanje najpomembnejša veščina, ki jo človek lahko usvoji in ki bo v prihodnosti reševala življenja.

Verjamem pa, da je v osnovi risanje zabava, ki nam omogoča drugačno videnje sveta, spodbuja drugačno razmišljanje in vpliva na razvoj motorike!

Tako sem pripravila sistem resnično učinkovitih predavanj in vaj, ki ne nudijo le razumevanja tega, kar delamo, ampak tudi nudijo napredovanje in razvoj pozitivne samokritike, ki omogoča napredek. 

Zoja:
"V likovni šoli z Dolores Ponoš sem pridobila ogromno novega znanja, ki mi je pomagalo pri sprejemnih (naredila sem jih brez problema, predvsem pa brez živčnosti in nervoze, po zaslugi likove šole), velikokrat pa ga uporabim tudi v šoli (obiskujem srednjo šolo za oblikovanje). Poleg tega sem prejela izkušnjo, ki je ne bom nikoli pozabila in se mi je za vedno vtisnila v srce. Ta šola je drugačna od drugih, saj ne uči le pravil, ki so golo napisana, ampak nas spodbuja k izražanju in najbolj pomembno k ustvarjalnosti, ki je ena najpomembnejših človeških lastnost (predvsem pri umetnikih). Med ustvarjanjem sem se ogromno naučila, to pa zato, ker vse poteka v sproščenem okolju, kjer je lahko vsak to, kar je."

 Preverite programe: Več informacij dobite na :
info@portret.si ali gsm 031 279 765KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje