Portret.si - risanje portretov in karikatur
Učenje risanja

Likovna šola - Na poti do mojstra

Učenje risanja na višjem nivoju

Popolnoma padeš v risanje- super ti gre in uživaš na polno- čez čas pogledaš risbo in dozdeva se ti, kot da nekaj ni čisto tako, kot mora biti. Nisi prepričan, kaj točno je šlo narobe. To se pogosto dogaja, posebej tedaj, ko resnično "padeš v risbo" in se šele čez čas odmakneš od nje. Krasen detajl, ampak cela slika ne štima, in s tem tudi ta (sicer super izrisan) detajl ne paše najbolje v delo.

Ne boš verjel- ampak takšne frustracije in opažanja so tvoja prednost NE pomanjkljivost!  


Pomeni preprosto to, da zaznavaš svoje napake in da znaš opazovati svoje delo in okolico, ki te obdaja. Žal pa na tej točki veliko ljudi obupa in se ne poda v uresničevanje svojih sanj in razvijanje svojega talenta, ker doživljajo to kot lastno nesposobnost. Velikokrat nam je tu v napoto tudi internet, kjer želimo svoja dela primerjati z Ling Chinom, ki riše že 50 let, ali pa z nekom, ki se je odločil malo pohvaliti s krasno “risbo”, ki jo je v resnici izdelal v photoshopu (ja, se dogaja, in še prepogostokrat).

Dejstvo pa je, da je resnično škoda zaradi tega opustiti ustvarjanje in nekaj, kar te tako veseli. Ta točka pomeni preprosto pomanjkanje tehničnega znanja, ki pa ga z dobrim vodstvom in delom lahko vsak usvoji  in se odpravi na pot, da postane mojster risanja.

Sama sem se s temi frustracijami že srečala in zato o njih govorim iz lastnih izkušenj.

Obiskovala sem ogromno takšnih in drugačnih tečajev, ki niso prinesli željenih rezultatov. Velikokrat so le-ti zajemali tematike, ki so me samo približno zanimale. Prebrala sem malo morje literature in kupila ter pogledala ogromno video tutorialov, a spet je bilo vprašanje, če to, kar počnem, počnem pravilno.

Na začetku svoje risarske poti sem tudi sama dolgo časa iskala mentorja. Tedaj ga žal nisem našla. Zato sem se odpravila na bistveno daljšo in težjo pot, a vendarle prišla do nekega cilja in se odločila s svojim risarskim znanjem pomagati tudi drugim.

In prav za takšne ambiciozne in znanja željne posameznike sem pripravila program “Na poti do mojstra”.

Ta je primeren za vse, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega risarskega dela ter končno opraviti z risarskimi frustracijami. Končno nekomu zastaviti vprašanja, ki ga zanimajo v zvezi z risanjem in lastno risbo.

Program je popolnoma prilagojen TEBI in samo tebi!

Program ni omejen z leti, prav tako ni pomemben risarski nivo, na katerem se nahajaš. Pomembno je le, da veš, kam želiš, da te risba/slika ponese. 

V programu bova sama ustvarjala 4 ure na mesec, ki jih po dogovoru razporediva na 2 srečanji, lahko pa po želji izvedeva program tudi v enem kosu v 4 urah.

Cena 4 ur je 80€.

Premalo časa? - niti ne!

Večina tečajev, ki si jih vajen v likovnem svetu, je urno obsežnejših predvsem zato, ker se že v samem začetku lotevajo risanja zelo kompleksnih motivov. Poleg časovne požrešnosti takšnih motivov se dogaja, da večino procesa ne veš, kaj počneš – s tem pride hitro do frustracij.  V programu Na poti do mojstra tega ne počneva v začetku, temveč se podajava v razumevanje in razvoj same risbe. Kako funkcionirajo stvari- kaj ti osebno počneš dobro in kaj bi lahko izboljšal- ter predvsem zakaj in kako bi to lahko izboljšal.  Skratka, delavnice samo zate, ki jih ponazorim na svojem in tvojem delu. Šele nato se podajava v težje motive, ki jih boš z novo pridobljenim znanjem z lahkoto izvajal.

 Te zanima več ? Prijavi se na brezplačno INFO URO!

Ali je program pravi zate ali ne pa lahko izveš tako, da se prijaviš na BREZPLAČNO informativno uro v mojem studiu. S seboj prinesi VSAJ 6 svojih risb/slik. Pregledala bova tvoja dela, se pogovorila o tvoji risbi- prednostih in slabostih ter ciljih, ki jih želiš doseči z risanjem.  Če se odločiš nadaljevati, pripravim posebej zate program, ki je prilagojen tvojemu risarskemu nivoju in temu, kar želiš izboljšati. 

Kje potekajo srečanja?
 
 Najina srečanja bodo potekala v našem Studiu Do-Ma na naslovu "Ulica mesta Grevenbroich 13"-
 
Nova vas -  Celje. Studio je moderno opremljen, kar je važno, pa je, da je vzdušje domačno in prijateljsko, zato lahko tremo pustiš doma. :)Prijavi se še danes na brezplačno informativno uro na e-mail naslov info@portret.si ali na telefonski številki 031 279 765.

Preverite še naše ostale programe :

      


Naroči se na mesečne novičke iz studijskega dnevnika

 
KAKO NAROČITI?
Preverite cenik, postopek naročanja in me kontaktirajte:
Dolores Ponoš ()
CEO
Email   Poklici me  
e-mail: info@portret.si
tel: +386 (0)31 279 765
Sledite nam:
Facebook   Pinterest   Youtube   Instagram

    Logo Do-Ma

© Portret.si | Vse pravice pridržane.
STUDIO DO-MA, Matic Nareks s.p., zastopnik Dolores Ponoš, davčna: 45674680, matična: 6674798000, trr: SI56 1010 0005 3556 411 (BANKA KOPER d.d.)