yt_logo fb_logo instagram_logo

Likovna šola za mladino

Mladinski program za otroke od 10 do 16 let
likovna šola mladinski program

Kdo se lahko prijavi : otroci od 10 do 16 let
Termini:
Po dogovoru z udeleženci tečaja; skupine se še oblikujejo
Cena tečaja: 65€/mesec  (v ceno so všteti vsi materiali)
Trajanje tečaja: 80 minut, 1x tedensko
Lokacija: v našem studiu na naslovu Ulica mesta Grevenbroich 13, Celje

Likovna šola v Art studiu Dolores je individualno naravnana šola likovnega ustvarjanja za mladino od 10 let naprej. Otroci v manjših skupinah največ 3 otrok spoznavajo likovni svet pod odličnim mentorstvom priznane umetnice Dolores Ponoš.

Prednost individualnega pristopa je v tem, da se program in način dela popolnoma prilagodijo otrokovim potrebam. Mentorica s svojimi dolgoletnimi izkušnjami na področju likovnega ustvarjanja vodi otroke pri iskanju vzporednic med njihovimi risbami in realnim svetom. Otrokom omogoči edinstveno izkušnjo, kjer se učijo skozi zaznavanje sveta in lastne izkušnje prenašajo na papir.

Otroci po 10. letu vstopajo v ustvarjalno obdobje, imenovano »kriza realizma«. V tem času potrebujejo strokovno vodstvo, pod katerim lahko svojo ustvarjalnost razvijajo na svoj način, brez utesnjujočih pravil in s pozitivnim zgledom.

Likovno ustvarjanje pri otroku spodbuja razvoj abstraktnega razmišljanja, opazovanja sveta, kreativnosti in motorike, zato je še posebej pomembno, da se ga spodbuja na otroku prilagojen način.

Če vas zanima več o likovnem razvoju otroka, preberite več o tem TUKAJ.
Razveselite svoje najbližje z darilnim bonom za uro likovnega ustvarjanja z Dolores ponoš v Art studiu Dolores. Kontaktirajte nas na info@portret.si ali na tel. številko 031279765.

Ne pozabite se naročiti na naše mesečne novičke, da ne zamudite dogajanja v studiu Do-Ma.Preverite še naše ostale programe:
   


KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje