Akcija in aktualno

Iz studijskega dnevnika v januarju 2018

Preverite mesečni pregled dogodkov v studiu Do-Ma v januarju 2018
Leto 2018 se je začelo s številnimi načrti in novimi projekti. V mesecu januarju jih bomo uresničili že precej, zato ne zamudite dogajanja! 


  • V izdelavi je ČUDOVIT DRUŽINSKI PORTRET, ki ga bodo svojci podarili ob prav posebni priložnosti. Do končne podobe naj ostane skrivnost, lahko pa si ogledate galerijo portretov iz prejšnjih let.


  • 17. 1. se bo odvilo prvo srečanje nove skupine učencev naše MLADINSKE LIKOVNE ŠOLE. Program likovne šole je popolnoma prenovljen in prepričana sem, da bodo naša srečanja kreativna, zabavna in predvsem poučna. Preverite program naše likovne šole TUKAJ.

  • Na spletni strani je dosegljiv tudi nov članek 'ZAKAJ NEKATERI LJUDJE RIŠEJO BOLJE OD DRUGIH?', ki je že drugi v sklopu naših zanimivih in poučnih člankov. Potrudili se bomo, da vam vsaj enkrat na mesec ponudimo zanimivosti iz likovnega sveta, ki se nam zdijo koristne. Če želite preveriti naš prvi članek o likovnem razvoju otroka, kliknite TUKAJ.


Ne pozabite, da mesečno izdajamo novičke "Iz studijskega dnevnika", kjer izveste več o dogajanju v studiu, vsem prijavljenim pa pošiljamo tudi vaje za izboljšanje risanja.


KAKO NAROČITI?
Preverite cenik, postopek naročanja in me kontaktirajte:
Dolores Ponoš ()
CEO
Email   Poklici me  
e-mail: info@portret.si
tel: +386 (0)31 279 765
Sledite nam:
Facebook   Pinterest   Youtube   Instagram

    Logo Do-Ma

© Portret.si | Vse pravice pridržane.
STUDIO DO-MA, Matic Nareks s.p., zastopnik Dolores Ponoš, davčna: 45674680, matična: 6674798000, trr: SI56 1010 0005 3556 411 (BANKA KOPER d.d.)