yt_logo fb_logo instagram_logo

Ustvarjalna mladina- likovna šola

Brezplačne likovne delavnice
Projekti

Ustvarjalna mladina – likovna šola

Vam je dolgčas med poletnim počitnicami? Bi se radi malo sprostili, kaj lepega ustvarili in se naučili kakšne nove likovne veščine? – ODLIČNA IDEJA!

V mesecu juliju in avgustu pripravljamo za vas počitnikarje zabavne in nekoliko drugačne likovne delavnice.

Kaj bomo ustvarjali?

Dogajanje bo pestro. Na vsaki novi delavnici vas bodo čakali novi in zanimivi izzivi. Poleg oblikovanja, slikanja, risanja in drugega ustvarjalnega dela, se boste veliko naučili tudi o mnogih drugih likovnih prvinah. Pri tem nam bodo pomagali odlični
Caran'd Ache izdelki.Kdaj in kje se bodo delavnice odvijale?

Delavnice se bodo odvijale vsako SREDO v juliju med 10h in 12h v Osrednji knjižnici Celje in vsako SOBOTO v avgustu ob Savinjskem nabrežju. Zanimivost to leto bo tudi razgibanost samih lokacij, ki jih glede na program spremenimo in vas o tem predhodno obvestimo.

Kdo se lahko prijavi?

Prijavi se lahko mladina , ki jo zanima risanje in rada ustvarja. Program je prilagojen tako za mlajše kot starejše, zato nikar ne oklevajte in se prijavite. Prijave so možne do 03.07.2016.

Kako se prijaviti?

Pošljite e-mail na prijava@portret.si

- Pripišite vaše ime in priimek (v primeru, da prijavljate koga drugega pripišite njegove/njene podatke)
- Pripišite tudi vašo starost
- V nadaljevanju boste prejeli potrditveni e-mail s prvo lokacijo našega srečanja

Na koncu vas čaka razstava, diploma in sodelovanje v prvem mladinskem likovnem katalogu!

Če se udeležite vseh delavnic, vas ob koncu projekta čaka tudi diploma za uspešno opravljene likovne delavnice. Tako postanete uradno del tima »Ustvarjalna mladina«. Podelitev diplom bo na likovni razstavi, kjer vas bo čakalo tudi malo presenečenje. Poleg vsega tega pa bomo izbrali najboljša dela in jih objavili v »prvem mladinskem likovnem katalogu- Ustvarjalna mladina«.

Kdo bo z vami ustvarjal?

Zabaven, strokoven in energičen tim bo poskrbel, da se naučiš veliko novega, se pri tem zabavaš in izkoristiš svoj potencial.
KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje