yt_logo fb_logo instagram_logo

Stenska poslikava v kavarni Luna


Akcija in aktualno
V soboto, 14. 4. 2018, in v nedeljo, 15. 4. 2018, smo ustvarjali "na veliko". S pomočjo čudovite Ane Goršek (preverite Anine čačke na FB) sem se lotila stenske poslikave velikega sivega zidu v Kavarni Luna v Mariboru.Ustvarjanje se je začelo že zgodaj zjutraj v soboto in preden smo vse pripravili, je bilo sonce že visooooko ... Ves dan je bilo vroče, a se nisva dali. Poslikava je nastajala korak za korakom.  

Ustvarjali sva z akrilnimi barvami Caran d'Ache, ki so se odlično obnesle. Ko sem barve razredčila s posebnim razredčilom, pa sem dobila čudovite barve za svoj novi airbrush, ki sem ga tokrat prvič uradno preizkusila.

Celotna poslikava je trajala kar 13 ur! Osnovno sliko sva z Ano ustvarili v soboto, v nedeljo pa sem dokončala še zadnje detajle, da je končna slika popolna.Celotna izkušnja je bila fantastična in res sem navdušena nad končnim rezultatom.

Postopek poslikave si lahko ogledate tudi v spodnjem videu.Če imate tudi vi kakšno veliko prazno steno, na kateri si želite poslikave, me lahko kontaktirate na info@portret.si ali na gsm 031279765, da se dogovorimo o možnostih sodelovanja.

Da ne zamudite izida člankov in videev v prihodnje, se naročite na naše mesečne novičke in na naš YouTube kanal Dolores Art Studio.KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje