yt_logo fb_logo instagram_logo

Projekt Ustvarjalna mladina

Malo drugače v likovni svet ...
Projekti

Kdaj: štirje četrtki v novembru od 18.00 do 20.00
9. 11., 16. 11., 23. 11. in 30. 11. 2017

Kje: MCC- Celjski Mladinski Center – učilnica

Vstopnina: BREZPLAČNA


Projekt Ustvarjalna mladina je namenjen spodbujanju druženja, ustvarjanja in promociji ter povezovanju med ustvarjalci v likovnem svetu.

...vsak četrtek v novembru rezerviraj za kreativnost ...

V sproščenem in kreativnem vzdušju bodo istočasno na voljo različni motivi, po katerih boš po lastni izbiri lahko ustvarjal in se preizkusil - od tihožitja, portreta, figure, do elementov po lastni domišljiji. Še bolje pa je, da boš lahko preizkusil tudi različne tehnike in medije, saj bodo na voljo različni materiali Caran'd Ache, ki jih bodo priskrbeli pri Proartpens.


... sproščeno in družabno ...
Takšno, kot ustvarjanje tudi mora biti. O celotni izbiri motiva, medijev in tehnike odločaš sam. Tudi samo ustvarjanje poteka individualno in sproščeno. S soudeleženci pa si boš lahko po želji izmenjal mnenja, znanja in s tem nadgradil svoje likovne izkušnje.

...promocija tvojih izdelkov ...

Ob koncu leta bomo tvoja dela uvrstili v posebno knjižico »Ustvarjalna mladina se predstavi«, ki bo izšla v Mestni občini Celje. Tvoje risbe in slike bomo v obliki majhnega kataloga natisnili in tvoja ustvarjanja predstavili širši publiki.


UDELEŽBA JE BREZPLAČNA!
Zaželene predprijave zaradi priprave prostora. Prijavite se prek spodnjega obrazca.


Projekt Ustvarjalna mladina je zabaven, družaben in drugačen  koncept pridobivanja novih znanj, ustvarjanja in likovnega druženja, v katerem boste zagotovo uživali vsi ustvarjalci, umetniki in likovni navdušenci.

 

 KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje