Projekti

Projekt Ustvarjalna mladina

Malo drugače v likovni svet ...

Kdaj: štirje četrtki v novembru od 18.00 do 20.00
9. 11., 16. 11., 23. 11. in 30. 11. 2017

Kje: MCC- Celjski Mladinski Center – učilnica

Vstopnina: BREZPLAČNA


Projekt Ustvarjalna mladina je namenjen spodbujanju druženja, ustvarjanja in promociji ter povezovanju med ustvarjalci v likovnem svetu.

...vsak četrtek v novembru rezerviraj za kreativnost ...

V sproščenem in kreativnem vzdušju bodo istočasno na voljo različni motivi, po katerih boš po lastni izbiri lahko ustvarjal in se preizkusil - od tihožitja, portreta, figure, do elementov po lastni domišljiji. Še bolje pa je, da boš lahko preizkusil tudi različne tehnike in medije, saj bodo na voljo različni materiali Caran'd Ache, ki jih bodo priskrbeli pri Proartpens.


... sproščeno in družabno ...
Takšno, kot ustvarjanje tudi mora biti. O celotni izbiri motiva, medijev in tehnike odločaš sam. Tudi samo ustvarjanje poteka individualno in sproščeno. S soudeleženci pa si boš lahko po želji izmenjal mnenja, znanja in s tem nadgradil svoje likovne izkušnje.

...promocija tvojih izdelkov ...

Ob koncu leta bomo tvoja dela uvrstili v posebno knjižico »Ustvarjalna mladina se predstavi«, ki bo izšla v Mestni občini Celje. Tvoje risbe in slike bomo v obliki majhnega kataloga natisnili in tvoja ustvarjanja predstavili širši publiki.


UDELEŽBA JE BREZPLAČNA!
Zaželene predprijave zaradi priprave prostora. Prijavite se prek spodnjega obrazca.


Projekt Ustvarjalna mladina je zabaven, družaben in drugačen  koncept pridobivanja novih znanj, ustvarjanja in likovnega druženja, v katerem boste zagotovo uživali vsi ustvarjalci, umetniki in likovni navdušenci.

 

 


KAKO NAROČITI?
Preverite cenik, postopek naročanja in me kontaktirajte:
Dolores Ponoš ()
CEO
Email   Poklici me  
e-mail: info@portret.si
tel: +386 (0)31 279 765
Sledite nam:
Facebook   Pinterest   Youtube   Instagram

    Logo Do-Ma

© Portret.si | Vse pravice pridržane.
STUDIO DO-MA, Matic Nareks s.p., zastopnik Dolores Ponoš, davčna: 45674680, matična: 6674798000, trr: SI56 1010 0005 3556 411 (BANKA KOPER d.d.)