yt_logo fb_logo instagram_logo

Projekt Ustvarjalna mladina 

v mesecu novembru
ustvarjalna mladina Vsak četrtek v novembru se bodo med 18:00 in 20:00 uro v Celjskem mladinskem centru odvijale likovne delavnice
 za ustvarjalce iz celjske regije. 

Projekt “Ustvarjalna mladina” je namenjen vsem ustvarjalcem in ustvarjalkam, ki si želijo druženja in sproščenega ter kreativnega ustvarjanja. Projekt je zabaven, družaben in drugačen koncept pridobivanja novih znanj, ustvarjanja in likovnega druženja.

Prvo druženje bo v četrtek, 8. 11. 2018, kjer boste ustvarjali in risali po živem modelu. Kaj, kako in s čem boste delali je prepuščeno popolnoma vam, ustvarjalcem in ustvarjalkam. Preizkusili pa boste lahko tudi različne tehnike in medije podjetja Caran'd Ache, iz spletne trgovine Proartpens. 

... promocija vaših izdelkov ... 

Ob koncu leta bomo vaša dela, ki jih boste posredovali, uvrstili v posebno knjižico ''Ustvarjalna mladina se predstavi'', ki bo izšla v Mestni občini Celje. Vaše risbe in slike bodo v obliki majhnega kataloga natisnili in vaša ustvarjanja tako predstavili širši publiki. 

Udeležba je BREZPLAČNA! Predprijave na gsm 031279765 ali email dolores.ponos@gmail.com.

Pokrovitelji dogodka so Mestna občina Celje, Proartpens, Caran d’Ache, MCC-Celjski mladinski center, Klub Klug in Art studio Dolores.KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje