yt_logo fb_logo instagram_logo

O našem studiu

Kje se je vse začelo....

Vse se je začelo pred približno 17-imi leti, ko sem odkrila svojo veliko strast do risanja. Hitro sem ugotovila, da so tisto kar najraje rišem in za kar imam talent, prav portreti. Kljub temu, da se nikdar nisem v likovni smeri formalno izobraževala sem svoj talent negovala s pridobivanjem novega in novega znanja, s pomočjo takšnih in drugačnih tečajev, knjig in online tečajev. Z lahkoto bi rekla, da je bila moja edina resnična želja v tistem času ustvariti naslednji dan boljšo sliko, kot dan prej. Nekaj 10-let kasneje sem se uvrstila med top portretiste v slovenskem prostoru in zanimanje za moja dela je preseglo tudi naše meje, saj vse več naročnikov prihaja tudi iz drugih držav in kontinentov.

Lasten studio

Ni prav dolgo manjkalo, da sem razvila željo odpreti tudi svoj lasten umetniški studio. Naročil je prihajalo vse več in majhen kotiček v stanovanju za mojo dejavnost, ki se je iz hobija začela kaliti v poklicno pot, enostavno ni več zadostoval. Tako sva s fantom odprla svoj lasten umetniški studio. Poimenovala sva ga Studio Do-Ma. In priznam, prav ta krasen in verjetno prvi tovrstni studiu pri nas, ki združuje umetnost glasbe v spodnjem delu in umetnost risanja v zgornjem, je postal naš drugi dom.
Naš studio se nahaja v Celju v Novi vasi na naslovu ulica mesta grevenborich 13. 


Prve medijske pojave

Stati pred velikimi zasloni in odštevati sekunde preden se podamo v eter. Odgovarjati na različne intervjuje. To je bilo nekaj o čemer nisem niti sanjala, da me bo risanje pripeljalo do te točke. A sem se znašla tudi tam. Prav to je sprožilo neverjetno zanimanje za moje izdelke. Tako sem vse več časa odgovarjala na e-maile in vse manj časa risala in vadila. Kot prva se nam je pridružila Petra, ki nam je v veliko pomoč pri odgovarjanju in pri svetovanju našim strankam, ter koordinaciji , da vse prispe pravočasno in v sklopu dogovora.

Čeprav sem si vedno želela ustvarjati v timu umetnikov, je brez da bi na tem resnično delala, prišlo to naravno in samo od sebe. Vse več je bilo zanimanja za karikature, ki sem jih sprva sama delala, a sem se kasneje odločila to delo predati naprej, saj sem za svoje stranke želela vrhunsko kvaliteto izdelkov. Tako se nam je pridružil Miki. Odličen karikaturist z leti izkušenj prav v risanju karikatur, ter super smislom za humor. Nekaj kasneje se nam je pridružil tudi njegov sin in odličen designer Nikola. Čisto slučajno smo tako postali pravi mali risarski tim, ki lahko ponudi vrhunske izdelke in odlični prijatelji. Še ne tako dolgo nazaj pa se je našem timu pridružila tudi Simona. Mlada umetnica z velikim talentom, ki ustvarja čudovite živalske portrete.

Nova sponzorstva

Ni dolgo trajalo, da je naš trud in kvaliteto zaznalo tudi švicarsko podjetje Caran'd Ache, ki slovi po svoji neverjetni kakovosti likovnih materialov.  Povezali smo se z njihovimi zastopniki »ProArtpens«, ki pa so nedolgo nazaj postali tudi naši uradni sponzorji. Z njimi že pripravljamo nove projekte in skupaj delamo v želji prebuditi likovni svet in ponuditi nove možnosti za mlade ustvarjalce.

Živalim prijazno podjetje 


Kar dodatno povezuje naša ustvarjanja in vizijo celotnega našega tima je tudi ljubezen do živali. Zelo radi pomagamo zavrženim živalim. Smo tudi člani "Društva proti mučenju živali" in se zelo radi angažiramo ob njihovih projektih ter pozivih za pomoč manj srečnim štirinožcem. Tudi sami v timu imamo svoje zveste štirinožne prijatelje, ki nam popestrijo naš delovnik in  nas dodatno razveseljujejo v prostem času. Ker smo živalim prijazno podjetje, lahko svojega štirinožca pripeljete tudi s seboj v naš studio. :) Obeti za prihodnost 

Kaj bo prihodnost še prinesla se pustimo presenetiti. Prepričana pa sem, da še večjo stopnjo kvalitete naših izdelkov in ogromno novih nasmejanih strank, ki bodo za darilo prejeli tudi delček našega studia.KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje