Učenje risanja

Likovna šola - Na poti do mojstra

Učenje risanja na višjem nivoju
Program na poti do mojstra
Program na poti do mojstra

Program za učenje risanja na višjem nivoju, namenjen starejšim, bolj izkušenim umetnikom, ki želijo pomoč pri določenem področju svojega dela ali enostavno nekoliko drugačen pogled in sveže mnenje pri svojem ustvarjanju.

Ure potekajo individualno in po potrebi umetnika.Program se popolnoma prilagodi tvojim potrebam in željam. Osredotočiva se na točno določene dele likovnega izražanja, ki ti povzročajo največ težav in jih poskušava premostiti.

Cena ene ure (45 min) je 15 eur.
Termini po dogovoru.Program je primeren za vse, ki želijo izboljšati kvaliteto svojega risarskega dela ter končno opraviti z risarskimi frustracijami. Končno nekomu zastaviti vprašanja, ki ga zanimajo v zvezi z risanjem in lastno risbo. 

Sama sem se z risarskimi frustracijami že srečala in zato o njih govorim iz lastnih izkušenj.

Obiskovala sem ogromno takšnih in drugačnih tečajev, ki niso prinesli željenih rezultatov. Velikokrat so le-ti zajemali tematike, ki so me samo približno zanimale. Prebrala sem malo morje literature in kupila ter pogledala ogromno video tutorialov, a spet je bilo vprašanje, če to, kar počnem, počnem pravilno.

Na začetku svoje risarske poti sem tudi sama dolgo časa iskala mentorja. Tedaj ga žal nisem našla. Zato sem se odpravila na bistveno daljšo in težjo pot, a vendarle prišla do nekega cilja in se odločila s svojim risarskim znanjem pomagati tudi drugim.

In prav za takšne ambiciozne in znanja željne posameznike sem pripravila program “Na poti do mojstra”.

Te zanima več ? Prijavi se na brezplačno INFO URO!

Ali je program pravi zate ali ne, pa lahko izveš tako, da se prijaviš na BREZPLAČNO informativno uro v mojem studiu. S seboj prinesi VSAJ 6 svojih risb/slik. Pregledala bova tvoja dela, se pogovorila o tvoji risbi- prednostih in slabostih ter ciljih, ki jih želiš doseči z risanjem.  Kje potekajo srečanja? 
  
 
Najina srečanja bodo potekala v našem Studiu Do-Ma na naslovu Ulica mesta Grevenbroich 13 v Celju. 
Studio je moderno opremljen, kar je važno, pa je, da je vzdušje domačno in prijateljsko, zato lahko tremo pustiš doma. :) 

Prijavi se še danes na brezplačno informativno uro na e-mail naslov info@portret.si ali na telefonski številki 031 279 765.

Preverite še naše ostale programe : 
   
      


KAKO NAROČITI?
Preverite cenik, postopek naročanja in me kontaktirajte:
Dolores Ponoš ()
CEO
Email   Poklici me  
e-mail: info@portret.si
tel: +386 (0)31 279 765
Sledite nam:
Facebook   Pinterest   Youtube   Instagram

    Logo Do-Ma

© Portret.si | Vse pravice pridržane.
STUDIO DO-MA, Matic Nareks s.p., zastopnik Dolores Ponoš, davčna: 45674680, matična: 6674798000, trr: SI56 1010 0005 3556 411 (BANKA KOPER d.d.)