yt_logo fb_logo instagram_logo

Kaj naj danes narišem?

...ali strah pred praznim listom papirja.
Članek

Včasih začutiš tisto željo po risanju in ustvarjanju. Vzameš list papirja in naenkrat se pojavi vprašanje: KAJ NAJ SPLOH NARIŠEM? 

Podaš se na splet in vpišeš 'pencil drawing' ali kaj podobnega. Nazaj prejmeš 5000 zadetkov fantastičnih in tehnično dodelanih idej, risb in slik iz celega sveta. 

 

Kar te ponese v kup klikanja, občudovanja in velikokrat nekje vmes pripelje do izgube volje po risanju. Namesto da dobiš idejo za svojo sliko in ustvarjaš - te vse skupaj vrže v rahel obup, da tako ali tako česarkoli se boš lotil, ne bo tako dobro in tehnično dodelano, kot so te risbe, ki jih občuduješ.

Namesto tega scenarija je bolje vzeti stvari v svoje roke. Osnovni namen risanja in ustvarjanja je, da se ob tem SPROŠČAŠ IN ZABAVAŠ- ne pa frustriraš. V tem primeru bo rezultat viden v vedno boljših slikah, večji kreativnosti in vedno večji sproščenosti ob risanju. 

 Da se frustracije pred belim platnom ali praznim papirjem ne pojavijo, sem posnela tale video, kjer izpostavljam 3 NAČINE, KAKO RAZMIŠLJAM MED USTVARJANJEM SLIKE. Ful zabaven način, ki te bo res sprostil in pokazal tvojo pravo plat. Če te zanima, klikni na video in si ga oglej. 

 

Ko dobiš super bizarne ideje, pa preveri tudi naš RISARSKI IZZIV ta mesec v Facebook skupini KREATIVCI- Dolores art studio. Najbolj ustvarjalno idejo bo trgovina Proartpens tudi nagradila. Preveri tematiko tega meseca s klikom TUKAJ.  

Da ne zamudiš izzivov in novosti v prihodnje, se prijavi na prejemanje mesečnih novičk iz našega studia.Dolores art studio lahko spremljate tudi na YouTube kanalu:Preverite še, zakaj je ustvarjalnost pomembna:
 KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje