yt_logo fb_logo instagram_logo

Izobraževanje na intenzivnem slikarskem tečaju

Um slikarskih mojstrov z Nik Anikis Skušek
Akcija in aktualno

Vedno je potrebno skrbeti tudi za nadaljen razvoj in pridobivanje novega znanja. 

Ta vikend se je moj studio preselil na inteziven slikarski tečaj v objemu čudovite narave na Rogli v gostiču Smogavec. Seminar je vodil priznan in odličen slikar Nik Anikis Skušek, ki je poskrbel, da smo v 4ih dneh pridobili nova znanja na področju slikarstva.

 

Sama sem se z čopiči, oljem in drugimi slikarskimi pripomočki spoprijela prvič in izkušnja je bila, moram priznati, nadvse zanimiva.  Vesela sem, da jo je pospremil odličen učitelj in mentor Nik Skušek, ter mi z svojim znanjem pripomogel k prvem srečanju z oljem.

     

Delavnice so potekale od 09h zjutraj in naša slikarska izkušnja se je zavlekla tudi pozno v noč, ko smo slikali vse do prehoda v nov dan.  Priznati moram,da sem na zadnjem dnevu delavnic že komaj gledala od utrujenosti, a se je vsekakor izplačalo. Trud je tisti, ki te naredi vedno boljšega in ne talent.

 

V zelo prijetni slikarski družbi smo tako preživeli 4 zelo delavne dneve, brez telefonov in drugih skrbi. Samo olje platno in dobre družba so bili naši popotniki.  Pohvale vsekakor gredo tudi gostiču Smogavec, ki nudi idiličen prostor v naravi in vrhunsko hrano tudi za nas številčne vegetrijance umetnike :) KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje