yt_logo fb_logo instagram_logo

Darilo za Abrahama

Unikatna, posebna in drugačna ideja za darilo ob Abrahamu
Portreti in karikature

UNIKATNO DARILO ZA 50 LET

Ste v dilemi kaj podariti svojemu bližnjemu sorodniku ali prijatelju za darilo za 50 let? Želite, da je vaše darilo drugačno in bi ji/mu nudilo čudovit ter predvsem večen spomin na ta poseben življenjski dogodek? Za vas smo pripravili nekaj odličnih in unikatnih idej za darilo ob 50. rojstnem dnevu, ki bodo obdarjenca zagotovo navdušila.

Karikatura kot zabavna ideja za vaše darilo Abrahamovcu
Odlična, drugačna in zabavna ideja za slavljence, ki jim želite podariti nekoliko bolj inovativno in zabavno darilo.

KLASIČNE KARIKATURE
Klasične karikature narisane s svinčniki in barvicami so vedno odlična ideja za darilo ob Abrahamu. Karikatura je darilo, ki bo slavljenca zagotovo navdušilo in nasmejalo.

           
Več karikatur najdete tukaj.

DIGITALNE KARIKATURE
Te karikature so izdelane s pomočjo računalniške plošče. Posebna zanimivost pri njih je, da se dajo natisniti na praktično vsako podlago (majice, skodelice, torte, puzzle...). Cene slednjih so že od 85 dalje, če naročite 35 dni pred dogodkom pa prejmete tudi 5% popust!

 
Več digitalnih karikatur si poglejte tukaj.
 
Portret slavljenke/slavljenca

Naši čudoviti in ročno narisani portreti so res posebna ideja za darilo ob Abrahamu.  Takšni portreti so že od 55 € dalje. Če naročite 35 dni pred dogodkom pa si zagotovite tudi 5% popust!


       

Nostalgija

Naše stranke se velikokrat odločajo tudi za portret slavljenca v njegovih otroških ali mladih letih. Takšen portret bo Abrahamovcu predstavljal čudovit in večen spomin na mlada leta.

           

Ob domačiji
Zanimiva in drugačna ideja pa je tudi portret slavljenca ob domačiji, v kateri je odraščal.

                
Ob vsakem portretu prejmete tudi certifikat.


Ker je vsak portret izdelan ročno , z veliko natančnostjo, kvaliteto in ogromno vloženega časa, je takšno darilo tudi pravo umetniško delo, kateremu vrednost lahko zraste z leti. Poleg slik boste prejeli tudi certifikat, ki je dokazilo o unikatnosti in avtentičnosti izvora slike. Več o certifikatih si lahko preberete tukaj.KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje