Projekti

Zaključek projekta Ustvarjajmo brez meja

Uspešno smo zaključili svoj prvi letošnji ustvarjalni projekt.
Pred Kavarno in slaščičarno Miško Knjižko so nastale čudovite umetnine.
Pred Kavarno in slaščičarno Miško Knjižko so nastale čudovite umetnine.
V soboto, 20. 1. 2018, se je pri Osrednji knjižnici Celje v sodelovanju s Kavarno in slaščičarno Miško Knjižko odvijal prav poseben ustvarjalni projekt, ki smo ga poimenovali 'Ustvarjajmo brez meja'. Mladi umetniki iz celjske regije smo se zbrali, da bi se spoznali, sproščeno podružili in v zabavnem sobotnem dopoldnevu ob celjski knjižnici ustvarili nekoliko prijaznejše okolje.

Da je bil projekt tako uspešen, se želimo zahvaliti direktorici Osrednje knjižnice Celje Poloni Rifelj, vodji Kavarne in slaščičarne Miško Knjižko Maji Planinšek, Marku Novaku, spletni trgovini proartpens.com in Caran d'Ache, najbolj pa seveda našim dragim ustvarjalcem Ani Goršek, Danijeli Krofič, Zoji Čepin in Maju Lesjaku, ki so poskrbeli, da so umetnine popolne!

Zahvala gre tudi Televiziji Celje, ki je s svojim prispevkom podprla razvoj umetniške kulture v Celju. V spodnjem videu si lahko ogledate prispevek o našem projektu.


KAKO NAROČITI?
Preverite cenik, postopek naročanja in me kontaktirajte:
Dolores Ponoš ()
CEO
Email   Poklici me  
e-mail: info@portret.si
tel: +386 (0)31 279 765
Sledite nam:
Facebook   Pinterest   Youtube   Instagram

    Logo Do-Ma

© Portret.si | Vse pravice pridržane.
STUDIO DO-MA, Matic Nareks s.p., zastopnik Dolores Ponoš, davčna: 45674680, matična: 6674798000, trr: SI56 1010 0005 3556 411 (BANKA KOPER d.d.)