yt_logo fb_logo instagram_logo

Ustvarjajmo brez meja

Projekt skupine 'Ustvarjanje brez meja' se bo odvijal pri kavarni in slaščičarni Miško Knjižko v Celju
Projekti
KDAJ: sobota, 20. 1. 2018 ob 11.00
KJE: Kavarna in slaščičarna Miško Knjižko v Celju
KDO: odrasli umetniki in umetnice

Zakaj bi zidarsko platno bilo le belo platno, če naše mesto premore toliko dobrih in KREATIVNIH MLADIH USTVARJALCEV? 

Naš studio se je že pred novim letom povezal s kavarno in slaščičarno Miško Knjižko pri Osrednji knjižnici Celje in nastala je ideja o NOVEM PROJEKTU V STILU 'STREET ART'. Želeli smo ustvariti bolj zanimivo in kreativno okolico kavarne, ki jo trenutno obdajajo bela zidarska platna. Idejo smo delili z umetnicami in umetniki, ki se združujejo v FACEBOOK SKUPINI 'USTVARJANJE BREZ MEJA' in projekt je zaživel. 

Z BARVNIMI SPREJI, umetniškim navdihom, ustvarjalnostjo in OBILICO ZABAVE bomo popestrili dolgočasna bela platna in ustvarili prijetnejše in bolj sproščeno okolje za obiskovalce kavarne!Dogodek je namenjen prav vsem ODRASLIM UMETNIKOM IN UMETNICAM, ki želite popestriti izgled nabrežja Savinje, pa tudi vsem OSTALIM, KI ŽELITE SPREMLJATI PROCES USTVARJANJA, se zabavati in mogoče tudi česa novega naučiti.

Preverite tudi Facebook dogodek in se nam pridružite v SOBOTO, 20. 1. 2018, od 11. ure dalje pri Kavarni in slaščičarni Miško Knjižko v Celju!Da boste vedno na tekočem z dogajanjem v našem studiu se spodaj prijavite na naše mesečne novičke s svojim e-naslovom.


KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje