Projekti

Ustvarjajmo brez meja

Projekt skupine 'Ustvarjanje brez meja' se bo odvijal pri kavarni in slaščičarni Miško Knjižko v Celju
KDAJ: sobota, 20. 1. 2018 ob 11.00
KJE: Kavarna in slaščičarna Miško Knjižko v Celju
KDO: odrasli umetniki in umetnice

Zakaj bi zidarsko platno bilo le belo platno, če naše mesto premore toliko dobrih in KREATIVNIH MLADIH USTVARJALCEV? 

Naš studio se je že pred novim letom povezal s kavarno in slaščičarno Miško Knjižko pri Osrednji knjižnici Celje in nastala je ideja o NOVEM PROJEKTU V STILU 'STREET ART'. Želeli smo ustvariti bolj zanimivo in kreativno okolico kavarne, ki jo trenutno obdajajo bela zidarska platna. Idejo smo delili z umetnicami in umetniki, ki se združujejo v FACEBOOK SKUPINI 'USTVARJANJE BREZ MEJA' in projekt je zaživel. 

Z BARVNIMI SPREJI, umetniškim navdihom, ustvarjalnostjo in OBILICO ZABAVE bomo popestrili dolgočasna bela platna in ustvarili prijetnejše in bolj sproščeno okolje za obiskovalce kavarne!Dogodek je namenjen prav vsem ODRASLIM UMETNIKOM IN UMETNICAM, ki želite popestriti izgled nabrežja Savinje, pa tudi vsem OSTALIM, KI ŽELITE SPREMLJATI PROCES USTVARJANJA, se zabavati in mogoče tudi česa novega naučiti.

Preverite tudi Facebook dogodek in se nam pridružite v SOBOTO, 20. 1. 2018, od 11. ure dalje pri Kavarni in slaščičarni Miško Knjižko v Celju!Da boste vedno na tekočem z dogajanjem v našem studiu se spodaj prijavite na naše mesečne novičke s svojim e-naslovom.

KAKO NAROČITI?
Preverite cenik, postopek naročanja in me kontaktirajte:
Dolores Ponoš ()
CEO
Email   Poklici me  
e-mail: info@portret.si
tel: +386 (0)31 279 765
Sledite nam:
Facebook   Pinterest   Youtube   Instagram

    Logo Do-Ma

© Portret.si | Vse pravice pridržane.
STUDIO DO-MA, Matic Nareks s.p., zastopnik Dolores Ponoš, davčna: 45674680, matična: 6674798000, trr: SI56 1010 0005 3556 411 (BANKA KOPER d.d.)