yt_logo fb_logo instagram_logo

POSTOPEK NAROČANJA

Skrbno preberite spodnje smernice in me kontaktirajte
Postopek naročanja

– Kontaktirajte nas  preko e-maila (info@portret.si) / GSM-a (031 279 765)

V emailu pripišite

  • Želeno tehniko in dimenzijo slike (če o tehniki ali dimenziji niste prepričani vam z veseljem svetujemo)
  • Zapišite koliko oseb bo na sliki
  • Za kakšen dogodek bo namenjena vaša slika
  • Datum vašega praznovanja
  • Pripišite še svoj gsm

 

- V  najkrajšem možnem času vas bomo kontaktirali nazaj  ter vam posredovali ponudbo in vse dodatne informacije, ki zadevajo vaše naročilo. Preverili bomo tudi prve izvedljive termine za izdelavo slike in vam le te sporočili.

-  V nadaljevanju se posredujejo fotografije, ki bi jih uporabili za portret. Več o tem kakšne fotografije priporočamo za najkvalitetnejšo sliko si lahko preberete v sekciji pogosta vprašanja.

-  Ko smo vse dogovorjeni , vas bomo prosili za plačilo avansa v višini 30% končne cene. S plačilom slednjega je predhodno dogovorjen termin potrjen in prav tako vaše naročilo.

- Preden se začne izdelava vaše slike, vas v primeru nejasnosti ali predloga za boljšo izvedbo našega dela pokličem oz. kontaktiram preko emaila. Sama osebno preferiram telefon, zato prosim ne pozabite pripisati vašega gsm-a. J Seveda pa ste tudi vljudno vabljeni, da se dogovorimo za osebno srečanje in se zglasite v našem studiju Do-Ma v Celju.

- Ko je naša slika končana vam slednjo pošljemo na email v vpogled.  V tej fazi lahko še kaj spremenimo, dorišemo/ dopišemo. Ko ste popolnoma zadovoljni se slika poškropi s fiksativom.

-  Dogovorimo se glede prevzema. Sliko vam lahko pošljemo po pošti ali pa slednjo pridete iskati osebno v naš studio Do-Ma , ki se nahaja v Ulici mesta Grevenbroich 13 (Nova Vas) v Celju.

-  Po želji lahko vašo sliko tudi uokvirimo.


KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje