yt_logo fb_logo instagram_logo

Poročno darilo

Inovativna,osebna in drugačna ideja za poročno darilo
Portreti in karikature

 POROČNO DARILO

Izbira unikatnega in drugačnega poročnega darila je lahko stresna situacija za povabljence na poroki. Kaj kupiti, da bi darilo imelo pravo vrednost za mladoporočenca, hkrati pa bi jima darilo nudilo večen spomin na nepozaben trenutek poln ljubezni in predanosti? Ta dilema je prav gotovo lahko še večja,če ste na poroki priča ženinu ali nevesti.
Samo za vas smo pripravili nekaj zares drugačnih, inovativnih in posebnih idej za vaše popolno poročno darilo. 

Darilni bon za unikaten poročni portret 
Ena izmed takšnih unikatnih idej, ki so lahko vaše posebno poročno darilo za mladoporočenca je darilni bon za izdelavo portreta po njuni poročni fotografiji. Takšna ideja je resnično drugačna, saj bosta spomin na svojo poroko mladoporočenca obdržala v resnično unikatni in umetniški luči. 


Portret mladih zaljubljencev
Portret s kakšnim pripisom ali vašim voščilom je lahko krasna ideja za darilo ob poroki. Za vas lahko pripravimo tudi manjše dimenzije, ki so  krasen spomin mladoporočencem. Takšen portret v tehniki sketch nudimo že od 80eur - na to ceno pa lahko s pravočasnim naročilom dobite še 10% popusta. Več o naši akciji si preberite TUKAJKarikatura kot zabavna ideja za vaše darilo ob poroki

Odlična, drugačna in zabavna ideja za pare, ki ljubijo hece in zabavo. Takšna ideja za darilo ob poroki je lahko zares super zabaven spomin na poročni dan. Zabavno in drugačno skupinsko poročno darilo....
To leto so velik trend tudi karikature in slike, v katere se lahko podpišejo gostje na poroki.Zakaj nebi dali takšno unikatno in večno darilo, kjer boste vsi prisostvovali pri končni podobi tega čudovitega izdelka?

  

 Ne zamudite tudi 10% popusta, ki ga prejmete samo v mesecu JULIJU. Našo akcijo lahko preverite TUKAJ

Prejmete pa tudi certifikat...

Ker je vsak portret izdelan ročno , z veliko natančnostjo, kvaliteto in ogromno vloženega časa, je takšno darilo tudi pravo umetniško delo, kateremu vrednost lahko zraste z leti. Poleg slik boste prejeli tudi certifikat, ki je dokazilo o unikatnosti in avtentičnosti izvora slike. Več o certifikatih si lahko preberete tukaj.

 KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje