yt_logo fb_logo instagram_logo

KAKO POTEKA NAROČANJE

1

Napišite mi vaše želje in ideje glede slike. V veliko pomoč pri svetovanju in pripravi ponudbe za vas mi bo tudi, če napišete: komu in z kakšnim namenom je slika namenjena. Pripišite tudi, če imate rok do katerega izdelek potrebujete. Prosim pri rokih imejte v mislih, da je za pripravo kakovostne slike potrebno VSAJ 20-30dni. Priporočam pa naročilo 3-4 mesece pred dogodkom zaradi zasedenosti terminov. Imate rok v kratkem? Mogoče vas bo zanimalo prav posebno doživetje, ki sem ga pripravila v obliki darilnega bona.

2

V nadaljevanju vam pošljem ponudbo, kjer dobite vse potrebne informacije o cenah, roku izdelave ter postopku izdelave slike. V primeru, da se z podanim informacijam in rokom strinjate, rezerviramo dogovorjen termin z plačilom avansa in izborom najboljših fotografij portretiranca. Zelo priporočam tudi osebno srečanje. Če se slika pripravlja za vas lahko fotografije za naš portret naredim tudi sama.

3

Poslala vam bom kratek vprašalnik o portrtirancu /portretiranki, ki mi bodo pomagali ustvariti kompozicijo, ki bo njaboljša refleksija te osebe/družine v vsakem pogledu. Glede na posredovane fotografije (ali narejene z moje strani v studiu) in informacije o portretirancu za vas pripravim okvirno kompozicijo slike po ideji in v luči kakršni vidim portretiranca. Po potrditivi slednjega se začne proces ustvarjanja na moji strani

4

Ko je slika zaključena , vam jo pošljem vpogled. V tem trenutku še pogledamo, če so potrebne kakšne spremembe ali dopolnila. Potem se dogovorimo glede prevzema. Slednji je lahko oseben v mojem studiu ali pa vam sliko pošljem po pošti. Možnost je, da vam sliko tudi uokvirim, vendar v tem primeru priporočam osebni prevzem.

KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje