Portreti in karikature

Certifikat ob Vaši sliki

Certifikat o avtentičnosti slike
Primer certifikata, ki ga prejmete ob risbi.
Primer certifikata, ki ga prejmete ob risbi.

Certifikati - Novost iz našega studia

K našim ustvarjanjem smo se odločili dodati tudi certificate, ki govorijo o avtentičnosti in avtorstvu Vašega naročenega dela.

Zakaj?

Morda ste že slišali zgodbe o umetninah, ki so skozi leta pridobila veliko na svoji vrednosti. A vendarle je pod velik vprašaj prišlo njihovo avtorstvo. Podpis ni nujno, da je na vsaki umetnini. Z leti lahko ta tudi zbledi, velikokrat pa je tudi neberljiv. Prav v takšnih primerih je težko doreči kdo je umetnik za sliko. Podobno pa se dogaja tudi z vprašanjem, čigava je slika.

Vse to me je spodbudilo, da smo v našem studiu ob svojih delih začeli izdajati tudi certifikate. Na certifikatu so podatki o tem, kdaj je delo nastalo, kdo je njegov avtor in kakšni materiali so bili uporabljeni na slikah. Prav tako se certifikat podeli določeni osebi, ki tako uradno postane tudi lastnik tega umetniškega dela.

Morda iz kratkoročnega  vidika certifikat ni preveč uporaben dokument. Vendar umetniška dela in slike ponavadi ostanejo v naši družini še dolga destletja, zato je pomembno in zanimivo izvedeti več tako o umetniku, kot lastniku slike.  Vse te podatke hrani certifikat, ki dodatno potrdi tudi izvor dela in njegovo avtorstvo.

                                                                                                                                                                              


KAKO NAROČITI?
Preverite cenik, postopek naročanja in me kontaktirajte:
Dolores Ponoš ()
CEO
Email   Poklici me  
e-mail: info@portret.si
tel: +386 (0)31 279 765
Sledite nam:
Facebook   Pinterest   Youtube   Instagram

    Logo Do-Ma

© Portret.si | Vse pravice pridržane.
STUDIO DO-MA, Matic Nareks s.p., zastopnik Dolores Ponoš, davčna: 45674680, matična: 6674798000, trr: SI56 1010 0005 3556 411 (BANKA KOPER d.d.)