yt_logo fb_logo instagram_logo

CENIK

Cene in roki
Cenik

Vsako delo je unikatna umetniška zgodba - Portreti po naročilu pa so vaša lastna umetnost, ki bo nudila čudovit spomin za celo življenje. 


Slika pripravljena v mojem studiu je izdelana samo za vas/ vašo družino. Okvirne cene portretov (za eno osebo)so od 210€ naprej. V ceno je vštet tudi ročno izdelan okvir in dostava. Natančneje cene so odvisne od izbrane tehnike in dimenzije. Za več informacij o slednjih mi prosim pišite na info@portret.si .
  V sporočilu prosim pripišite tudi vaše želje, v veliko pomoč pri pripravi ponudbe za Vas mi bo tudi, če priložite okvirne fotografije, ali napišete komu želite sliko podariti in s kakšnim namenom.


Predvideni najkrajši možni roki, so za manjše slike od 15-20dni naprej (odvisno od zasedenosti terminov), večje slike nekje 30-60dni. Družinski portreti pa nastajajo še nekoliko dlje, saj je okoli slednjih postopek izdelave kompleksnejši.
Zaželjeno je, da se tudi kot celotna družina zglasite v mojem studiu, kjer naredimo tudi nekaj fotografij in nekaj skic v živo.

V vsakem primeru pred začetkom izdelave portreta prejmete končno ponudbo z okvirno kompozicijo in končno ceno. Vse cene zaobsegajo tudi ročno izdelane okvirje, ki jih prilagodimo glede na vaš okus in stil (ali stil portretiranca). Možne so kombinacije tudi barv, tehnik in izvedb.

Zelo je zaželjeno, da se v moj studio zglasite tudi osebno, da se spoznamo in če je potrebno za sliko pripravimo tudi nekaj skic v živo.  Pred začetkom izdelave slik je potrebno rezervirati termin. 

V primeru, da bi portret radi podarili kot darilo vam priporočam darilne bone iz mojega studia.


Več info dobite na gsm: 031279765 ali email info@portret.si


KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje