yt_logo fb_logo instagram_logo

DARILNI BONI

Doživetje nekoliko drugače

Darilne bone resnično priporočam, če se gre za vaše darilo družini, vendar nimate najbolšjih fotografij ali niste prepričani kaj jim je všeč. Zelo priporočam tudi darilne bone kot poročno darilo, saj mladoporočenca lahko izbereta fotografije ki so njima najbolj blizu

Postopek darilnega bona je na vaši strani podobone kot naročilo same slike. Plačilo darilnega bona je v prvi fazi 60% dogovorjene vrednosti, preostalih 40% pa poravnate v roku 30-ih dni, po unovčitvi bona obdarjenca. Darilni bon ima 1 leto veljavnosti.

Potek vnovčitve

S prejemnikom darilnega bona se dogovorimo za termin srečanja, ki ustreza obema: Malo bomo poklepetali, postavila vam bom nekaj vprašanj da vidim vaš stil in osebnostne lastnostni. Sledi nekaj hitrih skic, ki jih pripravim v živo oz. če naše srečanje poteka po računalniku, bom vaše hitre skice pripravila iz posredovanih fotografij.

V nadaljnem tednu pripravim kompozicijo in idejo slike v tehniki in dimenziji darilnega bona, ki je bila izbrana za vas. Ko je kompozicija in izbrane fotografije potrjena tudi z vaše strani se v dogovorjenem roku prične proces izdelave naše slike in v dogovorjenem roku sledi naša končna slika.

KONTAKT IN POVPRAŠEVANJE

Dolores Ponoš

Ulica mesta grevenbroich 13

3000 Celje